• itulau_fanua

O LE A LE UIGA O LE FAIA O LE POOTO MAMA?

mamanu potu mama
fale potu mama
potu mama

O le fausaga fausaga o le potu mama e tatau ona mafaufau loloto i mea taua e pei o le gaosiga o gaosiga o mea e manaʻomia ma le gaosiga o mea faigaluega, faʻamamaina o le ea malulu ma le faʻaogaina o le ea i totonu, faʻapea foʻi ma le tele o malosiaga lautele ma a latou faʻapipiʻiina o paipa, ma isi. faia le fuafuaga o le vaalele ma vaega o le fale potu mama.I luga o le faʻavae o le faʻamalieina o manaʻoga o le faʻagasologa o le faagasologa, o le sootaga i le va o le potu mama ma le potu e le mama ma potu o tulaga mama eseese e tatau ona taulimaina ma le talafeagai e fausia ai se siosiomaga avanoa fale ma le aafiaga sili ona lelei.

O tekinolosi mama lea e fa'avae ai le mamanu faufale o potu mama, o se fa'atekonolosi fa'apitoa ma atoatoa.E tatau ona tatou malamalama i uiga faʻapitoa o le gaosiga o gaosiga o oloa eseese o loʻo aʻafia i totonu o le potu mama, o manaʻoga faʻapitoa eseese mo le fausiaina o laʻau, ma uiga o le gaosiga o oloa gaosi, ina ia mafai ai ona sili atu le foia o faʻafitauli eseese o loʻo feagai ma le inisinia mamanu ma faʻapitoa faʻapitoa. mataupu.Mo se faʻataʻitaʻiga, suʻesuʻega i le micro-pollution control mechanism o le potu mama ma le tosina, faʻatupuina ma le faʻatumauina o faʻagasologa o mea filogia e aofia ai mataupu faavae e pei o le fisiki, kemisi ma le biology: faʻamamaina o le ea o le potu mama ma faʻamamāina tekinolosi o vai, kesi ma vailaʻau e malamalama i le tele o ala o faasalalauga maualuga-mama ma tekinolosi felauaiga, ma o aʻoaʻiga faʻapitoa e aofia ai e matua lautele lava: anti-microvibration, leo leo, anti-static ma anti-electromagnetic faʻalavelave i totonu o potu mama e aofia ai le tele o aʻoga, o lea o le potu mama e moni lava o se multidisciplinary ma atoatoa tekinolosi.

O le mamanu fausaga o potu mama e matua'i atoatoa.E ese mai le fausaga fale fale gaosi oloa lautele i le taulai atu i le foia o feteenaiga i le vaalele ma le faatulagaga avanoa o tekinolosi faapolofesa eseese, maua le aafiaga sili ona atoatoa o le avanoa ma vaalele i se tau talafeagai ma sili atu le ausia o manaoga o le siosiomaga gaosiga mama. .Aemaise lava, e manaʻomia le faʻatalanoaina faʻatasi ma le faʻamaopoopoina o mataupu i le va o le potu mama mamanu fausaga, potu mama mamanu inisinia ma le faʻamamaina o le ea, e pei o le tausisia o le gaosiga o le gaosiga, faʻatulagaina o le tafe o tagata ma logistics, le faʻatulagaina o le ea o le potu mama, le malulu o le ea o le fale ma le faʻaogaina o teuteuga faʻafale, ma isi.

O le potu mama e tatau ona masani ona faʻapipiʻiina i le gaosiga o potu fesoasoani e manaʻomia mo le gaosiga o oloa, potu mo le faʻamamaina o tagata faigaluega ma le faʻamamaina o meafaitino ma potu mo nofoaga eletise lautele, ma isi. potu mama, ma taumafai e faʻateleina le faʻaogaina o le vaalele ma le avanoa.

O potu mama e masani lava o faleoloa e leai ni fa'amalama pe fa'apipi'iina i se numera itiiti o fa'amalama fa'amaufa'ailoga fa'amau;ina ia puipuia le faaleagaina po o le cross-contamination, o le potu mama ua faʻapipiʻiina i tagata ma mea e manaʻomia potu mama.O le faʻatulagaga lautele e faʻafefeteina, lea e faʻateleina ai le mamao o le faʻasao.O le mea lea, o le mamanu o fale potu mama e tatau ona matua'i tausisia aiaiga i luga o le puipuiga o le afi, aveeseina, ma isi i tulaga talafeagai ma faʻamatalaga.

O meafaigaluega gaosi i totonu o potu mama e masani ona taugata;e maualuga foi le tau o le fausiaina o potu mama, ma o le teuteuga o le fale e lavelave ma e manaʻomia ai le fufusi lelei.O loʻo iai manaʻoga faʻapitoa mo mea faufale filifilia ma nodes faʻavae.


Taimi meli: Tes-12-2023