• itulau_fanua

FA'AGAOGA FA'AVAE O LE FA'AVAE FA'AVAE

fale fua
pusa mamafa mamafa mamafa

O le mamafa o le mamafa o le pusa o se potu faigaluega faʻapitoa mo faʻataʻitaʻiga, fuaina, auʻiliʻili ma isi pisinisi.E mafai ona pulea le pefu i totonu o le galuega ma o le a le salalau le pefu i fafo atu o le vaega o loʻo faʻaogaina, faʻamautinoa e le manavaina e le tagata faʻatautaia mea o loʻo faʻaogaina.O le fa'ata'ita'iga fa'aoga e fa'atatau i se masini fa'amamāina mo le fa'atonutonuina o le pefu lele.

O le faʻamau faʻalavelave faʻafuaseʻi i totonu o le pusa mamafa mamafa e faʻasa ona oomi i taimi masani, ma e mafai ona faʻaaogaina i faʻalavelave faʻafuaseʻi.A oomi le ki fa'alavelave fa'afuase'i, o le a taofi le paoa o le ili, ma o mea faigaluega fa'atatau e pei o moli o le a tumau pea le ola.

E tatau lava ona i ai le tagata fa'afoe i lalo ole pusa o le mamafa o le mamafa pe a fua.

E tatau i tagata faigaluega ona ofuina lavalava faigaluega, totigilima, matapulepule ma isi mea e puipuia ai e pei ona manaʻomia i le faagasologa atoa o le mamafa.

Pe a faʻaaogaina le potu mamafa o le mamafa, e tatau ona amata ma faʻagasolo i le 20 minute muamua.

A fa'aogaina le mata o le fa'atonuga, aloese mai le fa'afeso'ota'i ma mea ma'ai e puipuia ai le fa'aleagaina o le mata LCD pa'i.

E fa'asa ona ta'ele i le vai, ma e fa'asa ona tu'u mea i le savili ea toe fo'i mai. 

E tatau i tagata tausi maʻi ona mulimulitaʻia le auala o le tausiga ma le tausiga.

O tagata tausi ma'i e tatau ona fa'apolofesa pe na maua a'oa'oga fa'apolofesa.

Aʻo leʻi faʻaleleia, e tatau ona tipi ese le eletise o le faʻaliliu taimi, ma e mafai ona faʻatinoina galuega faʻaleleia pe a uma le 10 minute.

Aua le paʻi saʻo i vaega i luga o le PCB, a le o lea e mafai ona faʻaleagaina le inverter.

A maeʻa le toe faʻaleleia, e tatau ona faʻamaonia o faʻamau uma faʻamau.

O loʻo i luga o le faʻamatalaga faʻamatalaga o le tausiga ma le faʻagaioiina o puipuiga o le mamafa o le mamafa o le pusa.O le galuega a le pusa mamafa mamafa mamafa o le tuʻuina atu lea o le ea mama e faʻasalalau i totonu o le galuega, ma o le mea e gaosia o se ea faʻatasi tuʻu saʻo e lafoaʻi le vaega o totoe o le ea le mama i le galuega.I fafo atu o le eria, tuʻu le vaega faigaluega i se tulaga le lelei o le galue, lea e mafai ona aloese mai le filogia ma faʻamautinoa se tulaga mama i totonu o galuega.


Taimi meli: Aukuso-25-2023