• itulau_fanua

TU'U FA'AFEAGAI E UIGA I LE POTU MAMA

potu mama
potu mama fale

1. Mama

E faʻaaogaina e faʻamaonia ai le tele ma le aofaʻi o vaega o loʻo i totonu o le ea i le iunite voluma o avanoa, ma o se faʻataʻitaʻiga mo le faʻavasegaina o le mama o se avanoa.

2. Fa'asalaina pefu

Ole aofa'i ole vaega ole vaega ole va'a ole ea.

3. Tulaga gaogao

O le potu mama ua uma ona fausia ma o loʻo fesoʻotaʻi uma le eletise ma ola, ae leai ni masini gaosiga, meafaitino poʻo tagata faigaluega.

4. Tulaga tumau

Ua maeʻa uma ma faʻapipiʻiina atoatoa, o le faʻamamaina o le ea malulu o loʻo galue masani, ma e leai ni tagata faigaluega i luga o le saite.Le tulaga o le potu mama lea na faʻapipiʻiina ai masini gaosiga ae le o faʻaogaina;po'o le tulaga o le potu mama pe a uma ona fa'agata le fa'aogaina o mea faigaluega ma fa'amama mo le taimi fa'apitoa;po'o le tulaga o le potu mama o lo'o fa'agaoioia i se faiga na malilie i ai itu e lua (le faufale ma le faufale).

5. Tulaga malosi

O lo'o fa'agaoioia le fale e pei ona fa'amaonia, o lo'o iai tagata faigaluega fa'apitoa, ma fa'atino galuega i lalo o aiaiga ua malilie i ai.

6. Taimi e fa'amamā ai le tagata lava ia

E faasino lea i le taimi e amata ai ona tuʻuina atu e le potu mama le ea i totonu o le potu e tusa ai ma le suiga o le ea fuafuaina, ma le faʻaogaina o le pefu i totonu o le potu mama e oʻo atu i le tulaga mama mamanu.O le mea o le a tatou vaʻaia i lalo o le taimi faʻamama a le tagata lava ia o tulaga eseese o potu mama.

①.Vasega 100000: e le sili atu i le 40min (minute);

②.Vasega 10000: e le sili atu i le 30min (minute);

③.Vasega 1000: e le sili atu i le 20min (minute).

④.Vasega 100: ia le sili atu i le 3 minute (minute).

7. Potu ea

E fa'apipi'i se potu ea ea i le faitoto'a ma fafo o le potu mama e poloka ai le tafe mai o le ea leaga i fafo po'o totonu fo'i potu lata ane ma pulea ai le eseesega o le mamafa.

8. Ta'ele ea

O se potu e fa'amamāina ai tagata faigaluega e tusa ai ma fa'atonuga a'o le'i ulufale atu i le nofoaga mama.E ala i le faʻapipiʻiina o ili, faʻamama ma faiga faʻatonutonu e faʻamamā ai le tino atoa o tagata e ulufale atu i potu mama, o se tasi lea o auala aoga e faʻaitiitia ai le filogia mai fafo.

9. Ta'ele ea uta

O se potu e faʻamamāina ai mea e tusa ai ma faʻatonuga aʻo leʻi ulufale atu i le nofoaga mama.E ala i le fa'apipi'iina o ili, fa'amama ma faiga fa'atonutonu e fa'amamā ai meafaitino, o se tasi lea o auala aoga e fa'aitiitia ai le filogia i fafo.

10. Ofu potu mama

La'ei mama e maualalo le pefu e fa'aaogaina e fa'aitiitia ai vaega e gaosia e tagata faigaluega.

11. HEPA faamama

I lalo o le fuaina o le ea voluma, o le faamama ea o loʻo i ai le faʻaogaina lelei o le sili atu i le 99.9% mo mea faʻapitoa ma le lapopoa o le 0.3μm pe sili atu ma le faʻafefe o le ea e itiiti ifo i le 250Pa.

12. Ultra HEPA faamama

O se faamama ea ma le aoina lelei o le sili atu i le 99.999% mo vaega ninii ma le lapopoa o le 0.1 i le 0.2μm ma le fa'afefe o le ea e itiiti ifo i le 280Pa i lalo o le fuaina o le ea.


Taimi meli: Mati-21-2024