• itulau_fanua

O SE ORAGA FOU O PUSA PASI L-SAPED I AUSTRALIA

pusa pasi
pusa pasi uamea stainelss
pusa pasi fa'aputu

Talu ai nei na matou maua ai se fa'atonuga fa'apitoa o pusa pasi fa'apitoa atoatoa i Ausetalia.O le asō na matou faʻataʻitaʻiina ma le manuia ma o le a matou tuʻuina atu i se taimi vave pe a uma le afifi.

O lenei pusa pasi e 2 tala.O le tala pito i luga o le pusa pasi masani masani ma foliga mai lea faitotoa i lea faitotoa ae o le tala pito i lalo o le pusa pa'u masani masani ma le faitotoa L-foliga.O le tele o tala e lua e fa'atatau i luga ole avanoa fa'atapula'a ile nofoaga.

O le avanoa rectangular e faia i luga o le ipu uamea stainless.O le pito i luga ma le ogatotonu o le ipu faʻatinoga e mafai ona aveese pe a manaʻomia.O lo'o i ai le itu e toe fo'i mai ai le ea ma tatala lapotopoto ile fogafale pito i lalo.O nei mea faʻapitoa faʻapitoa e mafua ona o le sapalai o le ea ma le toe faʻafoʻi.Ole tagata o tausia ole a sapalaia le ea e ala i lana lava ili centrifugal ma le fa'amama hepa ile pito i luga ma toe fa'afo'i le ea mai le ala lapotopoto ile pito i lalo.

O lenei pusa pasi e leai se mamanu fefaʻatauaʻiga arc i totonu o le galuega i totonu ona o le faʻatapulaʻaina o avanoa i totonu ae o le matou pusa pasi masani o loʻo i ai le mamanu o fefaʻatauaiga.

O le vaega fa'atonutonu atamai e na'o le tatalaina o galuega fa'atasi ma le feso'ota'iga electromagnetic o lo'o iai e le tatalaina pe a pe.Leai se moli UV ma moli moli e fetaui i 2 tala ona o le pito i luga e manaʻomia le faʻafefe.

E mautinoa lava e iai a matou tomai faʻapitoa faʻapitoa i ituaiga uma o pusa pasi.Poloaiga mai ia i matou ma o le a matou fetaui ma au manaʻoga uma pe a mafai!


Taimi meli: Oke-18-2023